Det er enkelt å låne e-bøker frå biblioteka i Vestland. Alt du treng er BookBites-appen, lånekort og pinkode. Då får du tilgang til fleire tusen e-bøker, med same tilbod uansett kva kommune du bur i. Det er gratis å låne bøker både på biblioteket og i BookBites-appen!

Korleis gjer eg det?

1. Du treng epost-adresse og lånekort. Har du ikkje lånekort, får du det på biblioteket.
  2. Last ned appen Bookbites frå App Store eller Google Play
  3. Lag ein brukar med epost-adresse og passord, eller via Google- eller Facebook-kontoen din.
  4. Logg inn med lånenummer og pinkode frå biblioteket.
  5. Finn e-bøker eller digitale lydbøker, last ned og les eller høyr.

Treng du hjelp?

Dersom noko går gale, kan du kontakte det lokale biblioteket ditt for å få hjelp.

Her kan du sjå ein litan film om å ta i bruk BookBites: