Velg en side

Når freden senkar seg, kan det vere ei fin lesetid. Anten det er litteratur som høver for små eller store – eller begge delar. Her kjem nokre forslag til bøker du kan låne i biblioteket og som e-bøker.

Tekstar og bilde i ulike format

I appen BookBites kan du låne e-bøker og lydbøker (bibsent.no). Appen fungerer på iPad/iPhone med iOS 11 og nyare, og du kan bruke nettbrett og telefonar med Android versjon 5 og nyare, som tillet nedlasting frå Google Play.  Her er ein kort video som forklarar meir (support.bookbites.com)

Barn og unge på oppdagingsferd

Aktuelle bøker for vaksne

Biblioteket har både den nyaste litteraturen og tekstar bakover i historia.

Denne nettstaden brukar informasjonskapslar (cookies). Om du held fram å navigere på nettstaden, så godtek du vilkåra for bruk av informasjonskapslar Meir informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close